POLDOX

educatief documentaire platform

» stages

Holland Doc

logo-hollanddoc1

VPRO Holland Doc zoekt een stagiair(e). De stagiair(e) zal zich voornamelijk met de nieuwe site van Holland Doc bezig houden en met manieren om kijkers naar de website van Holland Doc te trekken.
De stage is fulltime en duurt drie maanden, vanaf 1 december 2011.

Holland Doc is het multimediale platform voor documentaires van de Publieke Omroep. Met iedere donderdagavond rond elf uur een auteursdocumentaire op Nederland 2. En met 24 uur per dag, 7 dagen per week via digitale televisie en internet recente documentaires en klassiekers uit binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op onze website www.hollanddoc.nl

Werkzaamheden:
De website van Holland Doc krijgt een geheel nieuwe vormgeving en indeling. Voor de website zullen teksten geschreven moeten worden en documentaires op een andere manier gekoppeld worden. Voor de site zullen ook spotjes gemaakt moeten worden. De stagiair(e) verricht hierbij hand- en spandiensten.

Webredactie:
– schrijven en redigeren van teksten over de programma’s en andere teksten voor op de site

– nieuwsbrief  maken
– toevoegen van documentaires aan het ‘on demand’ archief

Redactie:
–  Monteren van spotjes
–  Redactie van de themaweken

Algemene taken:
Ideeën aandragen en uitvoeren om zoveel mogelijk kijkers naar de website van Holland Doc te trekken.

Profiel:
Je hebt een meer dan gemiddelde belangstelling voor documentaires.
Je volgt ontwikkelingen in de nieuwe media en vindt het leuk om die te vertalen naar de praktijk. Je weet goed hoe je (sociale) media kunt inzetten. Je houdt van schrijven en monteren. Kennis van marketing wordt zeer op prijs gesteld. Enige handigheid met computers is uiteraard vereist.

Vergoeding:
€ 300,– per maand voor MBO-ers,  HBO-ers en Universitaire studenten.

Reageren:
Je kunt je brief richten aan Hansje van Etten  en mailen naar VPRO-Holland @mediastages.nl

Kijk eerst naar de sollicitatieprocedure op:
www.mediastages.nl
Omdat je alleen stage kunt lopen als je een opleiding volgt, moet je als je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek, altijd je collegekaart of een bewijs van inschrijving tonen tijdens dit gesprek. Deze papieren moeten geldig zijn in de periode dat je stage gaat lopen!